Björn Borg underwear For her

Björn Borg underwear komt 4x per jaar met ’n nieuwe modische collectie ondergoed uit en als special nog ’n kerst edition en is vooral kleurrijk en de shorts hebben gave prints. Björn Borg maakte in de jaren '70 en '80 furore op de tennisbaan. Björn Borg won in die tijd 11 Grand Slam titels. Björn Borg stond ook bekend om de strakke sportkleding, die hij droeg tijdens het tennissen. Björn Borg speelde tijdens zijn tenniscarrière vele miljoenen bij elkaar. Na zijn tenniscarrière in 1987 belsoot hij, net zoals bijvoorbeeld Johan Cruijf, zijn naam te verbinden aan een eigen kledinglijn.

In Nederland is Björn Borg heden ten dagen vooral bij de jongeren het meest bekend vanwege de kleurrijke boxers of slips voor de heren. Voor meiden en dames omvat de collectie minishorts, hipsters, beha’s en hemdjes. Björn Borg is al jaren marktleider op het gebied van mannenondergoed, maar ook voor de stoere vrouw is er al jaren een speciale collectie. Björn Borg staat voor sportief, stylish, sexy en comfortabel. De Björn Borg ondergoed is vooral te herkennen aan de logo band en de handtekening op de shorts van de befaamde ex prof tennisser.

Mini Shorts for Her

Mooie stretch dames boxershort uit de bekende serie Mini Shorts for Her van het trendzettende merk Björn Borg. herkenbaar aan de felle kleuren, handtekening en natuurlijk de gegarandeerde fijne pasvorm. Geleverd in hersluitbare plastic verpakking met informatiekaart en verpakkingsclip.

Bestel nu, met laagste prijsgrantie


Stretch BH's

Stretch BH van Björn Borg. Altijd een mooie pasvorm. Mooie felle kleuren.

Bestel nu, met laagste prijsgrantie


Hipsters for Her

100% originele Björn Borg dames hipster. Fijne, zachte katoenstof met elastische pijpen door unieke stretchformule. Geleverd in hersluitbare plastic verpakking met informatiekaart en verpakkingsclip.

Bestel nu, met laagste prijsgrantie


Singlets for her

Bjorn Borg - Origineel Singlet for her. Geleverd in hersluitbare plastic verpakking met informatiekaart en verpakkingsclip.

Bestel nu, met laagste prijsgrantie


Wrestling Tops for her

Bjorn Borg - Origineel Wrestling top for her. 95% katoen, 5% elastane. Geleverd in hersluitbare plastic verpakking met informatiekaart en verpakkingsclip.

Bestel nu, met laagste prijsgrantie