De Dream Fit BH van Hunkemöller

Tijdens de AIFW (Amsterdam International Fashion Week) in de zomer van 2011 presenteerde Hunkemöller voor het eerst Dreamfit beha van Hunkemöller. Volgens Hunkemöller betreft het hier een nieuw en innovatief product. Er wordt zelfs gesproken van de meest comfortabele BH ooit! Een slimme maar sexy bh. De bh heeft namelijk een speciale cup gemaakt van ‘memory foam’. Dit materiaal zorgt ervoor dat de bh zich vormt naar jouw borsten.

De ‘memory foam’ van de DreamFitBH reageert op lichaamswarmte waardoor het zacht wordt en zich vormt naar jouw lichaam. Zodra de bh niet meer in contact staat met de warme huid, gaan de cups terug in de originele vorm. De bh zal verkocht worden tot´╗┐ maat 85F en de prijs van de bh is € 29,99. De kleinste maat en cup, die verkocht wordt is 70A.

De Dream Fit beha's hebben laag uitgesneden cups, het geeft je naast de mooie aansluiting dus ook nog eens een mooi decolleté. De goed aansluitende beha zal voelen als een tweede huid.

De beha is overigens ook nog eens volledig naadloos en is daardoor vrijwel onzichtbaar onder strakke kleding. De Dream Fit beha's worden geleverd in de kleuren grijs, zwart en wit. bijpassende strings en slips zijn in alle kleuren beschikbaar. De string is ook te krijgen in XS, verder lopen de maten van de broekjes van S tot en met XL.

DreamFitBH bestellen