Figuretta Beauty Bra S/M

Vrijwel iedere vrouw kent wel het probleem van een niet goed passende BH. Er zijn 1000 en 1 verschillende modellen en maten, maar tóch is het altijd lastig om de perfecte pasvorm te vinden. Klemmende beugels, prikkende haakjes en irriterende stiksels zijn erg vervelend en bieden geen comfort. Deze ergernissen zijn vanaf nu voorgoed verleden tijd, met de Figuretta Beauty Bra.

Deze nieuwe schoonheids-BH biedt de perfecte ondersteuning en biedt de ideale pasvorm waar iedere vrouw zo wanhopig naar op zoek is. De zachte, huid strelende stof is elastisch en sterk en zorgt voor een prachtige, natuurlijke vorm. Door het speciale, conische weefproces, heeft de Figuretta Beauty Bra geen naden of overbodige stiksels en vormt zich naar de natuurlijke vorm van het lichaam.

De Figuretta Beauty Bra is er in diverse maten en in drie kleuren ZWART, HUIDSKLEUR en WIT. Zo heeft u voor elke gelegenheid en elke outfit altijd de perfecte BH voorhanden. Het is zelfs mogelijk om 2 Figuretta Beauty Bra’s over elkaar te dragen als topje of bijvoorbeeld in combinatie met een vest of trui. De Figuretta Beauty Bra biedt niet alleen het beste comfort, maar laat u bovendien stralen als nooit te voren.

Reken voorgoed af met alle irritaties van een te kleine of juist te grote, niet goed ondersteunende BH. Geen snijdende bandjes en knellende beugels, die vetrollen accentueren en lelijke afdrukken in uw huid veroorzaken. Ook de beperkte bewegingsvrijheid behoort tot het verleden. Weg met uw oude BH’s! Want hier is de Figuretta Beauty Bra.

De naadloos geweven stof is elastisch en op de juiste plaatsen extra versterkt voor een comfortabele en fraaie pasvorm. De Figuretta Beauty Bra is zelfs onder strakke shirtjes nagenoeg onzichtbaar en zorgt voor de ultieme bewegingsvrijheid gedurende de hele dag. Ervaar het comfort en de perfecte pasvorm van de Figuretta Beauty Bra.

- Naadloos design
- Past perfect, geen irritatie door afknellende bandjes meer
- Comfortabel en zacht
- Body-form technologie

Bestellen