Minimizer beha's

Het probleem van een te grote buste zal in de toekomst alleen maar toenemen. Vroeger was de gemiddelde cupgrootte 75B, inmiddels is dit al 80B of zelfs 85C. Niet alle vrouwen hebben graag grote borsten, vrouwen willen niet (langer) lustobject zijn, zeker niet in werksituaties. Als vrouw wil je graag 'normaal' zijn dus ook wat betreft borstomvang. Ook modetrends spelen een belangrijke rol bij de gewenste cupmaat van de Nederlandse en Belgische vrouw.
Minimizer BH's zijn comfortabel en verkleinen de buste optisch met 1 cupmaat. De cups van een minimizer BH zijn breder als normaal en geven de borsten op een comfortabele manier meer ruimte naar de breedte toe. Een minimizer beha zorgt ervoor dat uw borsten tegen uw lichaam gedrukt worden waardoor uw grote borsten kleiner lijken. Voor wie geen operatie wil is er dus die minimizer. Een goedkope oplossing, van amper 13,50 euro tegenover een borstverkleining van makkelijk 2.500 euro. De keuze lijkt snel gemaakt.
Bij medische indicatie, zoals rugklachten en snijdende beha-bandjes, helpt een minimizer dus niet. Of hooguit als korte termijn oplossing. Wens voor kleiner borsten kan ook voortkomen uit de angst voor het krijgen van borstkanker. Algemeen wordt gesteld dat de kans op borstkanker groter is bij een grotere borstomvang.

Andere tips om je borsten optisch kleiner te laten lijken:

 • Uiteraard graag je geen push-up beha, of voorgevormde beha, al dan niet met vulling
 • Draag minder felgekleurde kleding, kies eens voor zwart, bruin of donkerblauw.
 • Kies een v-hals, niet te diep uitgesneden, ipv coltruitjes
 • Draag kleding niet (te strak) in je broek of rok
 • Gebruik zo min mogelijke accessoires (franjes, bloemen, drukke patronen of knoopjes) rondom of of op je borsten
 • Draag opvallende / mooie oorbellen, zorg dat andere sieraden niet over je borsten hangen
 • Draag geen slobberkleding om je volle boezem te verbloemen

Triumph Shape Sensation minimizer beha.

Moderne shapewear serie met verleidelijke transparante details en een glanzende bies. Voel je overal en altijd 'in shape'.
Innovatief zeer functioneel elastisch materiaal is gecombineerd met elegante, lichte en comfortabele stof die ook een perfect 'shaping' effect heeft.
In de Underfashion collectie van deze shapewear serie: de maxi corrigerende slip, de corrigerende slip en de voorgevormde beha.
Samenstelling: 65% polyamide 10% PES 25% elastan.

Bestellen

Minimizer BH Urban Zwart

 • Cupmaten: Omvang 70-95 Cupmaat D-G
 • Voorgevormd: Geen voering of voorgevormde cups
 • BH type: Minimizer BH, verkleint optisch 1 cupmaat
 • Maatvoering: EU Cupmaten en EU omvangsmaten
 • Levering: Gratis levering door de brievenbus

Prachtige comfortabele beugelBH van Triumph.Het design van deze BH laat uw buste smaller lijken. De gepatenteerde comfort beugelmet zeer buigzame uiteinden zorgt ervoor dat de BH iedere beweging van uw lichaam volgt zonder te irriteren. Die ideale BH voor optimaal support!

Bestellen

Corrigerende minimizer-body

Met sensationeel bodyshaping-effect! 'Take inches off' - verkleint de buste optisch en laat uw figuur 2 maten kleiner lijken. De verstelbare, multifunctionele bandjes zijn afneembaar. Haakjessluiting. 81% polyamide, 19% Elastan. Wasbaar.

Bestellen

Grote-cupmaten - Sport BH's