borstvergroting-online

Sport-bh

Een sport-bh is een speciale bustehouder voor tijdens het sporten. Een sport-bh dient als harnasje zodat de borsten minder deinen en heen en weer geschud worden. Zodoende worden klachten voorkomen en neemt de kans op weefselbeschadiging en uitzakken van de borsten af.

De eerste sport-bh dateert van 1977: de Canadese vrouwen Hinda Miller and Lisa Landahl namen twee aangepaste versies van een toque en naaiden die aanelkaar.

Andere woorden voor sport-bh zijn sport-beha, sport-bra, sportbh en sportbeha.

Uit onderzoek van bijvoorbeeld Joanna Curr van de Universiteit van Portsmouth blijkt dat een grote groep vrouwen tijdens het sporten last heeft van haar borsten.

Sport & Breast Health is ervan overtuigd dat zij je de juiste sport-bh kunnen aanbieden, afhankelijk van je maat, figuur en de sportieve belasting is er voor jou een lekker zittende en functionele sport-bh. Vul de gratis test in, en je ontvangt van ons binnen 2 werkdagen een deskundig advies op maat!

Doe nu de sportbh test!

De optimale sport bh

Grote collectie Sportbeha's. Veel merken, veel maten

Deze winkel heeft een grote keus in sportbeha's van de merken Ten Cate, Fila, Shock Absorber en Triumph.

De 4 merken sportbh's van Underfashion hebben elk hun eigen indeling; door Underfashion samengevoegd in één overzicht. Bepaal het Level sportbeha dat je nodig hebt aan de hand van je cupmaat en je sport en kies daarna je sportbeha.

Van Anita Active, Triumph, Shock Absorber en Fila. Inclusief verschillende sportbh's met voorsluiting, die door diverse chirurgen aan worden geraden om te dragen na een borstoperatie.

http://www.underfashion.nl/sportbehas/