Volleboezem

Breastgrow

Met het Volleboezem pakket kunt u al binnen enkele weken en soms binnen enkele dagen mooiere, vollere en stevigere borsten creëren. Dit systeem is 100 % natuurlijk en kent geen bijwerkingen. Binnen 2 weken zijn er reeds zichtbare en meetbare resultaten in de vorm van een toename in de borstomvang. Hierom zijn deze producten in de Verenigde Staten dan ook al zo razend populair.

De Volleboezem kuur is een combinatie van 120 tabletten in een pot en 50 ml creme in een handig pompje. De duur van de kuur is 20 dagen. U dient dagelijks 2 x 3 tabletten in te nemen en de creme 2 x daags op de borsten aan te brengen.

Hoe werkt het?

De 100% natuurlijke ingredienten van de tabletten bevatten actieve bestandsdelen die men 'phyto-oestrogenen' noemt. Dit stimuleert de ontwikkeling van de melkklieren in de borst. Door het gebruik van de Volleboezem tabletten krijgt het lichaam een hoge hoeveelheid van dit onschadelijke plantaardige oestrogeen binnen. Deze stoffen bootsen eigenlijk het echte oestrogeen na, zonder de hormonale effecten ervan.(uw borsten worden wel groter, maar gaan geen melk produceren.)

Dankzij de unieke Volleboezem tabletten vergroot en verstevigt u uw borsten zonder de risico's van plastische chirurgie. Resultaat al binnen enkele weken en in combinatie met de crème soms al binnen enkele dagen.

Bestellen