borstvergroting-online

80% van alle vrouwen draagt een verkeerde BH

[2 mei 2010]

Lingerieketen Hunkemöller bracht onlangs het nieuws naar buiten dat 80% van alle vrouwen een verkeerde BH draagt. ‘Hoewel Nederlandse vrouwen behoorlijk grote borsten hebben, weten ze niet wat voor BH daarbij hoort’, zo meldde Hunkemoller.

Uit onderzoek is gebleken dat dertig procent van alle Europese vrouwen cup D of groter heeft (bron: onderzoeksbureau GFK). Verder is gebleken dat Nederlandse vrouwen op de derde plaats staan als het gaat om het percentage grote borsten. De nummer één van Europa is Engeland, met zevenenvijftig procent van de vrouwelijke bevolking die cup D of groter heeft. Denemarken is met maar liefst vijftig procent de nummer twee van Europa.

Ondanks de groei van het aantal vrouwen met grotere borsten draagt tachtig procent van de alle vrouwen de verkeerde bh maat. Het dragen van de verkeerde maat kan zorgen voor ongemak, rugklachten en hangende borsten. Een goede BH kan juist weer zorgen voor voordelen met betrekking tot de gezondheid en kan bovendien zorgen voor een mooier figuur en decolleté.

Je goed laten inlichten over je BH-maat lijkt dus van belang. Want al is een BH nog zo prachtig, als de maat niet juist is, straal je alsnog het verkeerde beeld uit.

Bron: Shopgids

 

Nieuwsovericht